Vardag

Svar på 11 frågor

Jag fick den här lilla utmaningen av TjoffTjoff, jag skall svara på de här frågorna och sedan hitta på elva egna frågor som jag utmanar ytterligare några personer. Jag kommer svara på frågorna nu men mina egna…de kommer om ett tag. 
 
1. Du hamnar på en öde ö med antingen Thorsten Flinck eller Björn Ranelid, vem väljer du?
Oj…ingen av dem…?
 
2. Aldrig mer glass eller aldrig mer godis?
Pjuuuuk, vilken tur att ett utav alternativen var chips…jag skulle nog säga aldrig mer godis.

3. Hur var du som barn?
Jag var glad, social, framåt, livlig och lite över allt kan man nog säga? Pratade mycket även om alla inte alltid förstod vad jag sa.

4. Vilken skådis skulle få spela dig i en film om ditt liv?
Jag skulle för allt i världen inte vilja ha en film om mitt liv, det skulle bli en väldigt långsam och händelsefattig film som dessutom skulle skämma ut mig själv. Så nej, tyvärr. Du som hade drömt om att vara skådis i min film – jag är ledsen, det blir ingen.

5. Om du bara fick äta en sorts efterrätt för resten av ditt liv, vad skulle det bli?
chokladpudding, eller äpplepaj eller…hmm. paj!

6. Vad är du rädd för?
Tandläkaren, tandläkaren och tandläkaren (och lite höjder och att något skall hända min familj)

7. Favoritbok?
Boken som jag läst flest gånger genom åren är en ungdomsbok som heter Kaxiga Katja. Den är bra. Annars vet jag inte, det var så länge sedan jag läste en bok.

8. Drömresa?
Jag reser så sällan. Men jag skulle vilja åka tillbaka till Armeninen och bergen där och den här gången ha med mig min stora kamera. Sedan är USA ett sånt där land som jag skulle kunnat tänka mig. Annars så vet jag faktiskt inte. 

9. Tror du på ett liv efter döden?
Yes, på ett sånt där himmelskt sätt.

 
10. Om du var tvungen att gå på Idol-audition, vilken låt skulle du sjunga?
Men kära värld. Alla vet väl att jag aldrig skulle passa in där? Jag kan inte sjunga längre.

11. Slutligen en klassiker – hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Träningsälskande, glad och ordningochreda.

4 thoughts on “Svar på 11 frågor

Kommentera