Vardag

Vår eller är det sommar?

Nu blir det äntligen ett inlägg igen. Den här veckan har gått så fort och det känns som jag har gjort något varje dag så jag har inte hunnit skriva något. Fast om jag nu skulle återberätta vad jag gjort så skulle jag ändå inte komma på så mycket. Skumt.

Det är så otroligt fint väder nu, jag undrar hur länge det håller. Jag njuter i vilket fall som helst av varje minut det är sol och även om jag inte är ute hela tiden så mår jag ändå bra.

Igår var jag ute på en liten kort promenad, jag blir lycklig när jag ser hur alla vitsippor och träd och sånt slår ut. Men det går lite väl fort just nu, det känns som vitsipporna redan håller på att vissna och jag hinner inte njuta av att det är vår. Dessutom verkar det vara så mycket pollen så till och med jag reagerar, har ont i huvudet, det kliar i hals och ögon, jag är förkyld utan att känna mig förkyld och ja så. Det är lite tråkigt!

Nehej, här kan jag ju inte sitta. Solen skiner och jag skall se till att hinna träna också (har kört två pass den här veckan som jag är nöjd med).

Vad händer hos er? Har ni haft det bra?
Hoppas dagen blir bra!

 

Kommentera