Vardag

Det kunde ha blivit en tragedi

Idag har jag en slapp dag här hemma då jag verklien inte gör någonting. Jag är fortfarande lite kvar i tiden i Armeninen så nu känns det som om det snart är kväll men klockan är bara fyra, detta tänker jag utnyttja och se om jag kan börja komma igång på morgonen igen – det skulle vara så skönt!

Idag skulle jag laga mat här hemma. “åh så gott med pasta…men….what??”
Ja, ungefär så lät det (i alla fall i mina tankar). det där som nästan aldrig brukar hända skedde nu. Det fanns ingen pasta hemma. Och potatis har jag ätit i alldels för många dagar och ris…nej.

Så jag gjorde det enda rätta (ja, i alla fall vill jag så gärna att det skall vara det…)
Jag ringde och beställde en kebabrulle och då fick jag dessutom luncha med S.

Det som kunde bli en stor tragedi blev nu istället…en god och trevlig lunch.


ser inte så gott ut
men oj så gott det var

Kommentera