Vardag

Skipbo

Tjolahopp. Vilken underbar dag. Nja, kanske inte riktigt så (solen skiner ju inte) men det är ändå en bra dag. Jag vaknade tidigt precis som jag ville (att gå upp åtta när det är lov är väl inte så pjåkigt?) men sen har det inte hänt så mycket mer. Jag har spelat skipbo på datorn. Det var roligt. Och sen…nej…sen har det inte hänt något alls.

Den här gången kommer jag först ha en veckas lov och sedan åka på läger i fem dagar. Jag funderar på hur jag skall klara det? Jag känner redan nu att min fantasi är för låg för att jag skall klara av att underhålla mig själv i en vecka. Hur skall detta sluta?

Ikväll skall jag träna sedan kommer S hit för vi skall båda ha konfa imorgonbitti. Men vad skall jag göra innan dess? Äta frukost, spela piano och sen? pussla kanske? Titta igenom bilderna från Armeninen igen och se om jag kan göra något med dem? Igår var en slapp dag nu börjar jag bli trött på att inte göra något? Jag kanske skall sätta mig och kolla på en ny bloggdesign? Den här är ju rätt tråkig. Nehej, jag tycker synd om er som kommer läsa det här och stackars dem som kommer umgås med mig idag.

Nu är jag grymt hungrig. Så ha det bra allesammans. Önskar er en bra dag 🙂
JHH


ni ser, ni ser jag låg ju riktigt bra till där.
Vann gjorde jag flera gånger.

Kommentera