Träningsdagbok

Träning: Lördag 6 mars 2010

Dagens träning: Lätt jogg

Tanken med dagens träning var att bara ta det lugnt och jogga sakta. Jag hade som mål att ta mig runt 3 km antingen jogga eller gå. Jag klarade en bit att jogga men sedan blev det så mycket is och det gjorde int i baksida lår och då slutade jogga och går över att gå. Jag hoppas att det helt enkelt blir bättre ju längre tiden går.

Jag gick 3 km men 1km var jogg. Jag får helt enkelt hoppas att det inte är så allvarligt utan att det snart går över. Jag tar det alltid lugnt när det gäller stryka för lår och jag tänkte på det men antagligen så var det såpass länge sedan som jag ökade takten när jag springer så det blev överbelastning. Sedan bör man tog tillägga att det antagligen är så att jag har väldigt känsliga muskler där.

Jag funderar på att gå till en sjukgymnast eller liknade för att se om man skulle kunna göra något eller undersöka hur känsliga/svaga de är.

Kommentera