Vardag

Te och bulle

Så har också den här kvällen kommit och oj så fort dagarna går nu. På torsdag är det påsklov och när påsken väl har varit då går det fort. Då är sommaren snart här och visst skall det bli skönt! Jag längtar till sommaren. Men först skall betygen vara klara, jag måste ha ett sommarjobb och vad händer sen? Nej, inget jag skall tänka på nu. Ororar jag mig, kanske lite.

Idag har varit en sådan dag då jag har gjort det som jag behöver göra. Åkte iväg inte allt för sent till skolan (bättre att åka sent än att inte åka dit alls…) och räknade matte. Låt mig få sucka HÖGT över denna matte. Jag brukar inte ha så här svårt med matte och vissa saker sätter sig och jag klarar av det men andra saker det fastnar inte. Jaja. Nog om matte och skola och allt annat sånt.

Kvällen har varit kanonbra!! Vid sextiden gick jag till Maria. Dags för promenad! En del säger att våren har kommit men jag är tveksam! Vinterjackan är fortfarande på och det är halsduk och vantar som gäller och saknade faktiskt mössan. Det var riktigt kallt! Nej, värmen har iallafall inte kommit än. Men promenaden var skön och uderhållande. Det brukar bli så när vi går promenader. Kvällen forsatte med te och bulle. De som känner mig vet att jag inte är så förtjust i bulle, kakor och sånt (ja, det är konstigt – jag vet) men den här bullen var god! Riktigt god! Och till detta var det film. Vi skrattade riktigt mycket, så mycket att Marias pappa kom och undrade vad det var som var så roligt. Med andra ord var det ungefär som vanligt.

Nu är det snart dags att sova. Det är lite jobbigt med omställning av tiden. Jag är inte alls trött kvart över tio, jag kommer inte kunna somna nu. Men ändå måste man upp imorgon och Då kommer jag vara trött. Men man vänjer sig nog!

Jag hoppas ni har haft en bra dag 🙂
JHH

oj…bilden är lite suddig. Kameran är nog kass och
så tror jag vi skrattar ganska mycket just då…

One thought on “Te och bulle

Kommentera