Vardag

Rastlöshet, skola och påskvandring

Jag börjar bli rastlös. Eller snarare huvudet håller på att bli rastlöst, absolut inte kroppen! Jag är så trött i benen trots att jag inte har tränat. Jag har en svag känsla av att jag kommer bli förkyld snart. Toppen!! Passar perfekt då jag skall på läger. Men rastlösheten finns där allt. Och det är ju inte så konstigt egentligen, jag har ju massvis av tid nu. Jag inser att det är extremt mycket av min tid i veckan som jag annars brukar lägga på att åka buss hit och dit. Just nu saknar jag det inte, inte alls! Det är skönt att inte behöva planera varje dag. Det är skönt att inte behöva hålla koll på allt. Men jag börjar bli rastlös, ja!

Klockan är nio. Jag har varit vaken ett tag men inte gått upp. Det är väldigt mysigt att ligga kvar i sängen och lyssna på musik! Det är något nytt som jag har lärt mig att uppskatta. Och som jag gör kanske lite för mycket just nu. Men jag börjar bli så uttråkad på skolan! Jag är trött på matte och psykologi, vill inte läsa tyskaböcker och tänker inte göra ett enda arbete till naturkunskap!! Men nu är det bara några månader kvar och det är helt okey att vara trött på skolan nu! Jag har ju gått snart fyra år på gymnasiet (eller inte riktigt…jag har ju varit hemma massvis av tid…men ändå!) det är inte konstigt att jag är lite trött på det. Jag får försöka hitta lite ork och inspiration till så jag får mina betyg.

Så, försöka lämna denna mysiga säng och ge sig iväg till skolan och ge sig an dagens arbete. Ikväll blir det påskvandring! Ja, just det!! Ni från UG som läser detta! Det behövs tydligen ganska mycket hjälp ikväll så försök dra med dem som inte kommer varje gång. Jag ser iallafall fram emot påskvandringen och att träffa er alla!

JHH

Kommentera