Träningsdagbok

Träning: Tisdag 27 april 2010

Om jag någon gång förra veckan frågade mig om man kunde kalla det träning så kan jag garantera att tisdagens träning var en riktigt träning! Helt klart en riktigt träning!! Jag var så sjukt trött efteråt så hade någon gett mig en säng där i hallen så hade jag somnat bums. 

Dagens träning:
Uppvärmning: 1km + ca 1 km (Eller mer??)
Häckgång
Motionscykel 15 minuter ( de andra körde intervaller)
Kaststyrka:
6 övningar x20 2 gånger
Nerjogg

Jag var seg i benen redan innan träningen så det var med möda jag tog mig igenom den första kilometern inne i hallen. Sedan när L och vår vän sa att de skulle värma upp ute och hängde jag på dem. Dock gick jag nog själv ut i ett litet för högt tempo och orkade inte hänga på hela vägen. Men jag tycker ändå det är okey! Jag kämpade som en dåre och lyckades ändå hänga på ganska bra. Jag är nöjd!!

Häkgången är lite ringrostig! Men några gånger till och sedan är jag tillbaka där jag slutade och fortsätter jag så kommer jag nog att klara mycket mer, det har börjat släppa nu!!

Jag vet inte om jag vill tala om kaststyrkan. (Motionscykel 15 minuter, finns inte så mycket att säga) Men L var hård som en dåre och jag kämpa som en get. Och oj var trött jag var innan och oj var trött jag var efteråt. Det var envishet genom båda omgångerna.

Jag tror att de fick se en sida av mig som nästan ingen ser annars. Jag tror inte jag har varit så fokuserade på hur länge som helst. Jag SKULLE ta mig igenom alla övningarna. Det var bara att sätta fokus och köra gärnet. Och det gick! Det gick till och med väldigt bra. Men ärligt talat så var det nog mer mental styrka än fysisk styrka för hela kroppen var så otroligt, otroligt trött.

Man kan sammanfatta det här träningspasset med att jag är så otroligt grymt stolt!! Det är dessutom det bästa träningspasset på väldigt, väldigt länge. Jag har inte kämpat så här mycket på väldigt lång tid och det var så härligt att ge kroppen en riktigt omgång.

Sedan är jag osäker på om jag kommer orka göra detta igen, nu med en gång efter lite vila. Men det får vi se. Men jag är nöjd!!! Riktigt, riktigt nöjd!!!

Kommentera