Vardag

Pigg och glad (?)

Jag vaknade pigg och glad klockan sex nu på morgonen. Okey, pigg och glad är kanske en liten överdrift men jag vaknade och min första tanke var inte “åh jag vill somna om” utan snarare “jaha, då var det dags att gå upp och plugga” Jag vet, det är galet. Men jag har inte så mycket val.

Att jag sedan har legat kvar i sängen tills nu är en annan sak. Men grejen är den att jag ändå inte kan åka iväg till skolan för jag har ingenstans att var förrän klockan tio. Men jag skall göra mig i ordning och sedan sitta här hemma och plugga tills tiden är inne att jag skall åka till skolan.

Hur känns kroppen idag (jag vet att L är intresserad av det här, haha) Hmm, förutom att smalbenen känns lite trötta så känner jag ingenting, visserligen har jag inte gått upp än men ja, den enda som känns är att jag behöver dricka vatten och äta lite mat.

Jag vet att jag tjatar jättemycket om mitt psykologiprov, men nu är det bara några timmar kvar och så kommer jag nog att sluta prata om det. Men ja, jag känner just nu att jag är nöjd med ett G. Eller nej, helt nöjd skulle jag inte vara men jag skulle inte bli förtvivlad. Min lärare skulle däremot bli förtvivalad. Hon vill att jag sätter ett MVG. Jag hatar när lärare säger så. Ja, jag vet. Jag skulle klara det om jag pluggade ordentligt och fokuserat. Jag tror tillochmed att jag skulle klara det ganska enkelt då. Men just nu går det inte att plugga. Jag orkar inte riktigt sätta MVG-kraven på mig själv. Jag har gjort det i så många år och nehej!! Det får vara slut med det! Jag är nöjd om jag får ett VG i psykologi!! Och jag är glad om jag får G på det här provet för jag har verkligen inte kunnat koncentrera mig på rätt saker nu det senaste.

Så, göra i ordning. Plugga, plugga. Göra prov. Sedan skall jag hem och slänga mig på sängen, släppa skolan för några timmar och bara ta det lugnt.

Önskar er en bra dag idag också 🙂
JHH

Kommentera