Vardag

Härliga eftermiddag

Åh, det här är så härligt. Att bara lägga sig i sin säng, datorn i knät och bara känna att jag faktiskt får ligga här utan att jag behöver plugga som en dåre. Härligt!!

Hur provet gick, det vet jag imorgon men jag bangade inte iallafall utan jag gjorde det! Det är det viktigaste, huvudsaken att jag får mina betyg, att de sedan borde ha varit bättre det får jag oroa mig för när det problemet kommer? (tror jag på det jag själv säger…nja..)

Så, nu blir det en slappardag tills ikväll då jag skall iväg och spela lite, det skall bli trevligt!! Jag tycker det är skönt när man kan gå iväg på sånt utan att känna att man behöver komma hem tidigt för att plugga eller så. Jag slappnar av och inser hur bra och roligt det är att göra det.

Jag borde egentligen ge mig ut och träna lite. Och det är inte för just träningen utan den här gången är det för att jag har fått för mig att mina ben mår bäst av att få en lugn jogg och sedan mjukas upp lite. Alltså träning för att det inte skall bli så grymt jobbigt imorgon. Jag vet inte, det regnar och jag känner inte för det. Eller så vilar jag idag och tar det imorgon. Hmm…jag får hur jag känner.

Nu skall jag fortsätta med den här dagen, äta lite (åh, jag gillar känslan av att vara hungrig igen!) och sedan bara slappa och kanske spela lite piano.

Hoppas dagen är bra 🙂
JHH

Kommentera