Vardag

Jag är riktigt nöjd!

Sitter i skolan, har tagit mig en lite paus i pluggandet. Jag har blivit riktigt duktig på att plugga och att lägga ner tid på det men utan att lägga ner all min tid på det. Faktum är att det också blir bra när jag gör så. Fick tillbaka provet idag och jag är nöjd! Jag är så grymt nöjd! Det hade kunnat gå bättre, javisst. Men jag är nöjd och framförallt så är jag nöjd med att jag kunde känna att jag var nöjd redan innan jag gjorde provet. Det är svårt att förklara men desto skönare känsla när man upplevt motsatsen i så många år. Jag är nöjd!

Skall till min psykolog idag, kan ju säga så här. Jag känner inte alls för det. För just nu känns det som om, nej, jag har inget att prata om. Det är bra just nu. Jag känner mig lugn och stabil och har läget undre kontroll. Men det kanske också är då man behöver prata, jag vet inte. Jag får gå dit och helt enkelt vara tacksam över att den möjligheten finns.

Just det ja, jag har inte klagat på min träningsvärk men grejen är den att jag inte känner så mycket av den. Armarna är lite slitna, vilket inte är konstigt eftersom jag enligt L fick urgrym styrka i kasten i tisdags. (åh, ni skulle läst mailet jag fick från L, hon är så fin den tjejen!!)

En annan sak som jag tänkte på igår var att jag faktiskt inte är förvånad över att jag har ont på något speciellt ställe. Eller nej, nu ljuger jag. För jag har ont i underarmna och det förstår jag inte. Men förutom det så visste jag var jag kommer ha träningsvärk och det tyder ju bara på att jag vet vad det är för övningar jag gör och vilka muskler som är inblandade. (jag är fortfarande lite hög efter den träningen…)

Nu är det dags att återgå till skolarbete, som faktiskt just nu är mycket givande. Jag läser en fantastiskt bra text som jag önskade att alla fick läsa! Jag har fått ut grymt mycket av den och faktiskt fått en och annan “jaha-upplevelse” Så tillbaka till arbete 🙂

Kommentera