Träningsdagbok

Träning: Fredag 2 oktober 2009

Idag var det inomhusträning. Åh, jag tyckte det var härligt att komma tillbaka dit 🙂 
Jag och Lovisa körde lite olika kornövningar. Det gick sådär, måste öva mer!!

Sedan hoppade jag lite länghopp, har fortfarande problem med avstampet. Men det är bara att kämpa på 🙂 Lovisa hjälper mig och ger mig tips, det känns tryggt och bra!

Sedan gick vi lite på tå, häl och sidor av foten. och så avslutade vi med lite allmän styrka.

Oj, så lite text och ändå tränade vi länge.
jag trivdes iallafall bra! Det var ganska mycket folk men jag klarade det ändå! Det känns bra! Mycket bra! Känns skönt att ha tränat två gånger i veckan, då kommer man igång med träningen mycket bättre. har man väl börjat så är det lätt att forsätta. Det jobbigaste är att komma igång med att träna.

Med förhoppning
JHH

Kommentera