Träning

Jag skulle vilja träna

Åh! Jag vill träna. Träna, träna och känna att det är värt att ge det ett försök. Men jag kan erkänna att jag tvivlar. Funderar på hur det verkligen kommer bli. Hur jag egentligen skall göra. Kanskse nöja mig med det här samtidigt som man vill sikta mot något annat. 

Just nu är nog mitt största problem, förutom själv träningen, skolan. Hade jag inte haft så stora krav på mig själv där och kunnat slappna av med arbetet så hade jag kunnat träna mer, få mer erfarenhet, självförtroende och allt det där. För det handlar om att göra det om och om och om igen. Därför skall man börja träna tidigt, man behöver åren på sig för att få möjlighet att göra det om och om igen. Jag har inte haft det.

Och när jag nu har tänkt till det sista, när jag faktiskt har tränat två korta träningar med L, så är det inte så konstigt att jag inte kan saker eftersom jag inte har gjort det innan. För mycket av det vi gör handlar ju om minnen, att vi har gjort saker innan och därför går det fortare när vi har gjort det många gånger. Det ger mig ett visst hopp.

Men just nu sitter jag här, kroppen är trött och jag misstänker en kommande förkylning. Surt! Hade gärna tränat imorgon! Vi får se hur det går. Jag vet iallafall att jag gillar det som håller på med att hända. Jag tränar med en annan människa (det är ett stort steg!) jag träffar på några andra friidrottare. Det är nya saker, jag gör nya saker hela tiden. Jag tränar. Jag ser det som en stor framgång!


Det är trots allt ganska ljust just nu 🙂

Kommentera