Vardag

När man känner motgång


Usch. Idag är en sådan dag då allting känns motigt. Man får den känslan att bara ge upp allting, att det inte kommer gå. Att det är lika bra att ge upp skola, träning och allting runt omkring. För vad tjänar det till, egentligen? Okey…det är nog ganska bra att få det gymnasietbetyget någon gång men träningen. Vad är det jag gör egentligen? Varför lägga ner så mycket tid?

Men samtidigt, så vet jag att det är tankar som bara kommer stanna en dag, kanske två dagar. Sedan kommer de positiva tankarna tillbaka och den envisa människa som jag kan vara kommer att vara i farten som vanligt. Nu är också en sådan dag när jag tar åt mig precis allting. Skulle det varit träning och någon skulle sagt något så hade det blivit katastrof, lika så med pianoövningen. Jag tar åt mig vad folk säger, tar åt mig människor eventuella negativa tankar om mig. Jag tar skit från folk helt enkelt.

För det är en sådan dag.Men kanske är det så att man måste ha en sådan dag för att komma igen ännu mer sedan?
Jag hoppas det!
JHH

One thought on “När man känner motgång

Kommentera