Vardag

Den här veckan är snart över


Det är nu söndagkväll. Snart skall jag gå och lägga mig. Söndagkvällar kan vara ganska jobbiga. Den där söndagsångesten till nästa vecka. Men det känns inte så värst farligt ikväll. Det skall bli skönt men ny vecka!

Idag har jag suttit och planerat inför den kommande veckan. Det är något som jag egentligen vill göra varje söndagkväll men som jag är ganska dålig på. Men det brukar kännas skönt när jag har fått kolla in hur den kommande veckan ser ut. Ni skall se min kalender, den är inte så full (det är väldigt skönt!) Men jag ringar in det som jag skall göra i olika färger. Skola har en färg, träning har en annan färg och viktiga möten en tredje färg och så forsätter det. Det kan verka lite patetiskt men jag tycker det är skönt att få en klar och enkel överblick.

Den här veckan kommer jag äntligen att få börja träna så smått igen – det skall bli kul men samtidigt lite nervöst. Men att träna betyder också att jag kommer tillbring ungefär 2½ timma på en buss för att komma från skola till träning och sedan hem igen. Då gäller det att ha planerat lite i alla fall. Jag har sagt det förut men planering blir viktigt för mig trots att det bara är ca två träningar i veckan. Det tar ändå ganska många timmar från mig. Det är något som jag tycker om men som också kräver lite planering.


Glimtar av kommande vecka
Planering för träning kommer imorgon

Med hopp om framtiden
JHH

Kommentera