Lite djupare

Det där med att tro på sig själv

Det är äntligen fredag – åh så skönt! Den här veckan har gått fort. Jag har inte tränat något men nästa vecka, på tisdag, kommer nog träningen igång igen. Jag längtar!

Den här veckan har i stället lagt tid på att försöka plugga. Och visst har det gått, ibland. Men något som jag lägger märke till är att jag ger upp och inte tror jag kommer klara det jag skall göra – trots att jag egentligen vet att jag kan. Kanske är det så att jag har för stora krav och därför inte kommer klara det, för det är så omöjligt eller snarare näst intill omöjligt. Men det där med att inte tro på mig själv, det uppkommer ganska många gånger i min vardag.

Nu, när jag inte har något att skriva om angående träning så har det blivit lite mer personlig utveckling istället. Men jag tror att det gör nytta i allting som man gör, oavsett vad det är.

Jag har nog lite svårt att tro på mig själv, att riktigt våga att jag kommer klara det här. För vad händer om jag inte klarar det? Det blir en besvikelse, det blir pinsamt. nej…det vill jag inte tänka på.

Jag har mycket att lära mig om det där med att tro på mig själv! Och nu har börjat vandra också den väge; lära mig att tro på mig själv.

Har du några tips? 🙂
JHH

Kommentera