Vardag

Tråkigast norr om Varberg

I kväll var tanken att jag skulle ha en telefonsamtalspromenad och sedan träning på det. Fin tanke egentligen men när jag väl slutat jobbet var jag så trött och kände mig så hängig så jag ändrade allt.

I stället la jag mig i soffan och pratade i telefon där och sedan tog jag fram mitt pussel igen och tog ytterligare en pusselkväll. Blev klar mes pusslet som jag visade igår.

När jag var klar med detta pussel fixade jag popcorn&Pepsi Max och tog fram ett annat pussel jag redan hade påbörjat.

Det var så skönt att bara få vila lite. Kroppen var så himla trött och seg på min lunchjogg så jag tror jag gjorde rätt som tog vila.

Okej, okej. Jag är ju helt klart tråkigast norr om Varberg just nu med mina pusselinlägg men ärligt talat så börjar jag känna mig lite smått besegrad av januari och Corona. Januari och Februari hör inte till mina favoritmånader i vanliga fall och i kombination med Corona. Nej fyh. Så jag gör vad jag kan för att trivas och om det är pusselkväll på en vanlig vardag. Då får det vara så.

Jag är redan sugen på att fortsätta pussla i morgon. Ser fram emot det redan!

Det kändes som jag fick gjort jättemycket men ser nu att det bara är några bitar..

Kommentera