Vardag

Pusselbubbla

Jag har haft en sån mysig kväll! Och en riktigt bra dag!

I kväll har jag pusslat. Jag har längtat efter detta i flera dagar men inte riktigt känt att jag orkat eller hunnit men i kväll, ja då kände jag att jag faktiskt både hade tid och ork att göra detta.

Direkt efter jobbet lyckades jag övertala mig själv att sticka ut och genomföra min träning med en gång. Uppvärmning, 10x40s löpning, nedjogg blev dagens träning. Det var rätt segt och tungt idag men jag hade som mål att komma in och äta och pussla så det var bara att genomföra träningen så jag kunde komma in.

Jag värmde snabbt mat som jag åt och sedan satte jag igång att pussla. Det är så mysigt och avslappnande! Tv:n på i bakgrunden med något som är trevligt men inte tillräckligt intressant så jag vill lägga min fulla uppmärksamhet på det och så pusslet då.

Jag tycker detta är både roligt och mysigt! Och jag tycker även att det är roligt att ta före- och efterbilder. Den första bilden är innan jag började pussla idag och den sista nu ikväll. Några bitar hade jag lyckats matcha som låg färdiga i lådan men ut över detta så har det varit rätt smidig pusselkväll. Dock är jaglite orolig för pusselbiten i busskuren nere till höger. Jag hittar ingen bit som matchar den gula skylten. Antingen ser den helt annorlunda ut än jag tänkt mig… eller har den smitit sin väg ifrån pussellådan…

Okej, ni tycker kanske inte det här är så intressant men jag är i någon typ av pusselbubbla nu, har internetsökt på ett gäng olika pussel det senaste, och är jättesugen på att både beställa nya pussel samt pussla någon dag/kväll snart igen!

Hoppas ni har en bra kväll, i eller utan pusselbubbla.

Kommentera