Vardag

Semesterlunk

Är nu inne på andra semsterveckan och har haft några dagar här hemma och börjar nu komma in i ett semesterlunk där jag verkligen kopplar av och gör det jag känner för.

Idag har varit hos syster och suttit i solen, det är fint att kunna åka iväg och få sitta i solen och få umgås lite med de i huset utan att det är stor grej att åka iväg.

Hamnade i ett litet vattenkrig, där 4-åring tyckte att det var rättvist att skjuta på alla andra men blev något (?) förolämpad av att få vatten på sig. Vi var tvungna att lära honom vattenkrigsreglerna så att säga… Det hela slutade med att 4-åringen var mest våt men det berodde mer på att han hällde ut vatten på sig själv än att vi andra hade sprutat ner honom.

Utöver detta passade jag även på att vika ihop mitt tält och andra tillbehör när jag ändå var iväg och hade öppna ytor, det är något svårt att vika ihop tält i en etta, jag säger inte att det är omöjligt jag säger bara att det är enklare att göra det ute i en trädgård.

Nu sitter jag här och tittar på fotboll samtidigt som jag spanar in de kommande dagarnas väder. Hade först en tanke på att åka ut och tälta torsdag till fredag och sedan även kanske lördag till söndag men inser nu att Sverige spelar på lördagkväll och det vill jag ju inte mista – så nu vet jag inte riktigt hur jag skall göra.

Det är oerhört stora bekymmer jag har på min semester, jag erkänner det. Dessutom brukar jag ändå göra det jag känner för dagen, så det här planerandet är egentligen onödigt (men passar min hjärna tydligen).

Det var allt för idag, jag hoppas ni har det bra!

Kommentera