Vardag

Pussel- och helguppdatering

Söndag kväll och jag sitter i soffan och landar efter den här veckan och förbereder mig inför nästa.

Det har varit en intensiv men ändå rätt rolig vecka och helgen blev bra den med, trots inställda planer.

Nu undrar ni ju så klart hur det gick med pusslet i helgen? (Eller inte… men ni får höra det ändå…)

Jo, så här såg ju pusslet ut när vi senast hördes vid 19-tiden i fredags.

Jag ägnade hela kvällen åt att pussla, jag hade kanske tänkt att jag skulle sova rätt tidigt men helt plötsligt var klockan tio och då sa jag till mig själv att bara pussla en liten stund till… och sedan blev klockan elva… och då såg pusslet ut så här;

Det var verkligen inte många bitar kvar där på kvällen… men jag var trött och när jag märkte att jag satte bitarna fel så insåg jag att det skulle gå smidigare att sova och sedan göra klart det på lördagen.

Så på lördagen gjorde jag klart pusslet, det tog inte många minuter när jag var pigg och ljuset bättre. Detta var ett såå roligt pussel. Gillade det väldigt mycket! Kul med flaggor, städer, öar och lätta färger så det gick rätt snabbt att både sortera och pussla.

Utöver att pussla i helgen så passade jag på att få lite sol igår, och ja…den första bilden tog jag medvetet med vantarna längst ned i bild, tyckte att det såg så mysigt ut på något sätt… i alla fall. Solen, vad trevligt det är när den kikar fram!

Utöver det har jag även lagat mat, hängt lite hos min syster, städat, tvättat litet och bara tagit det lugnt.

Skön helg, helt klart! Jag hoppas ni har haft det bra!!

Kommentera