Vardag

Några sköna dagar

Här kommer ett sånt inlägg som kanske inte är så spännande för mer men som jag/vi kommer uppskatta om några år när familjen sitter vid bordet och någon frågar “vad gjorde vi…”. När vi då inte vet hur eller när vi gjorde något brukar vi “slå upp” detta på bloggen. Det är roligt att ha den typen av minnen.

Så här kommer en kort sammanfattning av några sköna dagar i stugan i slutet av min andra och början på min tredje semestervecka:

LillaN var hos farmor&farfar och ägnade tiden med att spela piano, charma alla som var i närheten och verkade leva livet. På söndagen kom även syster med familj. Syster, svåger och jag tog en fin kvällspromenad medan Lilleman och morfar fixade ordning kanoten inför nästa dag.

Nästa dag var nämligen en stor dag: Lilleman och morfar skulle paddla kanot tillsammans. Något som de båda hade pratat om länge. De packade kanoten på kärran och vandrade ned mot sjön (nåja Lilleman fick åka stora delar av vägen), kom ned till vattnet och paddlade sedan en sväng medan vi andra hängde kvar vid bryggan, jag spenderade 99% av tiden på min sup.

Efter en lagom stund vid vattnet packade vi kanoten på kärran igen. Jag passade på att gå med uppåt&hemåt igen och fick på så vis lite träning. En fin liten stund vid vattnet helt enkelt.

Efter detta umgicks vi lite till i stugan innan de andra åkte hem medan jag sov ytterligare en natt i stugan.

Jag uppskattar sådana här dagar; umgås med familjen, sommar, så pass varmt så det går att bada och paddla utan att frysa för mycket men också att hitta på något speciellt som att ta kanoten, gå ned till vattnet och paddla en sväng. Göra något lite mer speciellt utan att det blir en allt för stor grej.

Det är fint, det är det!

Kommentera