Vardag

Molnig lördagshälsning

Något jag har tänkt på en del det senaste är hur god dagens första kopp te är. Jag vet att det kanske är kaffe för andra men för mig är det te. Den där koppen smakar gott på jobbet men allra bäst smakar den hemma i lugn och ro i soffan, till frukosten eller bara i handen strosande runt i lägenheten.

Något jag också tänkt på det senaste är hur ofta jag missar den där koppen te för jag skall iväg någonstans och inte har gått upp i tid eller skjutit på saker.

Med detta sagt vill jag bara säga att dagens första kopp te smakade väldigt bra! Nu påbörjade jag inte den förrän halv nio, trots att jag gick upp vid sju. Anledningen till detta är att jag kände att jag behövde få i mig en del vatten först. Men nu så; fukost och dagens första kopp te.

Jag hade sett fram emot och hoppats på en solig och fin dag i dag men än så länge är Kungälv täckt av dimma och ett tjockt lager gråvita moln. På ett sätt kändes det lite skönt för då var det rätt lätt att välja att stanna kvar inne och fixa och inte gå ut på morgonpromenad med en gång. Så denna morgon hunnit med att diska upp delar av veckans disk, städat det sista i badrummet och vikt gårdagens tvätt. Jag vet! Och klockan är inte ens nio. Inte för att skryta eller så (det är ju exakt det jag gör) men jag är nöjd! Nu är det bara några matlådor som skall fixas och sedan är helgens To Do-list nästan helt avprickad.

Och vem vet, när lunchlådorna är lagade kanske solen också har tittat fram.

Önskar er en fin helg!

Kommentera