Vardag

Lördagsplaner

Mina planer för den här helgen var egentligen; På lördag morgon, ganska tidigt, åka mot Skövde och på förmiddagen träna på ett utav våra gym där som är FANTASTISKT. Jag säger inte det bara för att jag är partisk och att det är vårt gym utan det är löjligt fint och jag hade uppskattat det även om det var någon annan kedja! I alla fall.. jag hade inlett vistelsen med ett träningspass. Efter träningspasset hade jag sedan checkat in på ett hotell, på något sätt fått i mig mat och sedan tittat gått och tittat på handbollsmatchen; Skövde – Alingsås. STC är matchvärdar, det är Skövde säsongspremiär och dessutom möter de Alingsås. För mycket bra för att jag skulle kunna missa det. Sedan efter matchen var tanken att jag skulle ta mig tillbaka till hotellet, ta en lugn kväll för att sedan njuta av hotellfrukost nästa dag.

Visst låter det som en alldeles förträfflig helg? Men istället för att åka iväg och få en förträfflig helg så valde jag att stanna hemma. Jag har haft ont i halsen till och från i en vecka. Det är lite sämre på nätterna och bättre på dagarna och dessutom har jag känt mig så trött. Så jag kände att jag skulle inte njuta av att åka iväg utan behövde en helg hemma. Besviken ja, lite, men samtidigt det kommer tillfällen!

Så vad jag har gjort denna lördag i stället för att träna på ett fantastiskt gym och tittat på fotboll? Hmm, nästan ingenting. Jag tog en lugn morgon med en kopp te och smågrejade här hemma. Insåg att jag inte var sugen på någon frukost men blev tillslut hungrig så jag stack iväg till köpcentret där jag köpte mig en “brunch” i form av en foccaia och en god kopp te. Utöver det så fixade jag även lite småärenden i lugn och ro.

Väl hemma sedan så fixade jag med det sista av höstpyntet i min lägenhet. Tittade lite på amerikansk fotboll och somnade faktiskt på soffan. Jag brukar försöka undvika det eftersom det stör hela min sömnrytm men idag gick det inte, så jag sov en stund…

Efter detta så började jag laga lite mat. S&D kom förbi och skulle hämta en sak så jag fick pratat lite med dem, det var väldigt mysigt och alldeles tillräckligt att baratjöta en liten stund.

Nu på kvällen gick jag en liten promenad i mörkret, jag har sparat några Hitta Ut-checkpoints till nu på slutet, men det är bara det att slutet börjar närmar sig lite väl snabbt. Det blev bara en i dag men i veckan så kommer jag behöva ta ett gäng till. Det var i alla fall väldigt skönt att komma ut, även om det var mörkt, det var skönt i luften och bara lite duggregn i början på promenaden.

Och just det! Jag invigde och reflexer för den här säsongen. Kanske inte så roligt och jag hade kanske inte behövt ha dem eftersom jag gick inne i samhället mest men samtidigt så vet jag hur frustrerande det är att köra bil och inse att jag precis körde förbi en människa som jag inte såg, även om hen gick på gångbanen bredvid – så det fick bli reflexer i kväll. Bilden är värdelös men det får vara så idag.

Nu skall jag dricka en kopp te och fundera på om jag bågar chansa på att gå och lägga mig som vanligt eller om det blir en väldigt lång kväll utan sömn eftersom jag sov på dagen. Det återstår att se, är det det enda som är mitt problem ikväll så skall jag ju verkligen inte klaga!

Jag hoppas ni har det bra!

Kommentera