Lite om träning

I kväll firar jag träning

Kom ni ihåg förra veckan när jag förra veckan småfirade och önskade att jag skulle kunna fira träning idag? Och vet ni vad jag har gjort i kväll – Yes! Exakt! Firat träning!

Sedan förra fredagen har jag tränat något varje dag, ibland har det varit korta pass, ibland lite längre men det har varit något. Jag har sprungit 5 km, sprungit kortkorta intervaller 2 gånger. Sprungit i skogen och kört styrka hemma. Fin variation.

Jag firar inte bara en fin träningsvecka utan jag firar även att jag är klar med ett träningsprogram jag har följt. Jag har visserligen bara fokuserat på löpningen i själva programmet och avstått från det andra och jag hade även en dipp där ett tag så det tog betydligt fler veckor än 8 för att slutföra programmet men nu är jag klar – och det känns väldigt roligt! Skall dessutom bli spännande att jämföra tider framöver!

Utöver detta surfar jag fortfarande på det faktum att jag förbättrade en 5km-runda med 5 minuter typ i lördags, men det tror jag förtjänar sitt egna inlägg!

Så, jag har verkligen berömt mig själv för flera höjdpunkter gällande träning! Det känns väldigt roligt!

Kommentera