Vardag

Fin sommarkväll

I dag har jag haft ett mål; Inte somna på eftermiddagen. Jag har nämligen råkat göra detta både måndag och onsdag den här veckan och det skapar oreda för min sömn så idag skulle jag minsann inte somna.

Efter tusen miljoner dåliga ursäkter och ögonlock som varit väldigt, väldigt nära på att sluta sig så kom jag iväg på en liten löprunda.

De 10 första minuterna sprang jag på de fina stigarna igen för att ta gårdagens checkpoints som nu tagits ner från trädet. Jag passade även på att ta en till. Det gick jättebra att springa och jag kände mig stark. Jag stannade visserligen till vid varje checkpoint men tiden jag sprang kändes bra.

Sedan lämnade jag stigarna och ut på spåret och pang! Sååå trött. Kombinationen: Lite dåligt med mat, ganska så dåligt med sömn, troligtvis väldigt dåligt med vätska, trött i benen från gårdagens träning och pollen är sannerligen ingen kombination som gör det roligt att springa.

Men vad gör en trött kropp en vacker sommarkväll när man istället kan stanna för att fotografera? Vilken fin kväll! Även om själva löpningen inte var på topp så levererade sommaren och naturen!

Och det är bra nog!

Kommentera