Vardag

Hej då januari

Ni vet när ni har skrivit ett inlägg med några stycken och sedan bara “nej, det här blir inte bra” och sekunden senare “Ctrl + A + Delete.”. Så är det nu. Det blir inget bra, idag är mina tankar kvar i huvudet och orden jag skriver med mina händer blir inte det som de där tankarna består av.

Min tanke var att jag på något sätt skulle göra ett lättsamt inlägg om januari, lite snabbt, lätt och inte på något sätt mastigt beskriva månaden. En liten sammanfattning för att minnas hur januari har varit och vad jag har gjort… fast lite lätt och roligt? Men det går inte.

Det jag försöker säga i alla fall är att januari har varit bättre än förväntat, jag har haft lite mer energi än jag hoppats på och innan den här förkylningen så kom jag igång riktigt bra med träningen. Jag har haft flera fina stunder med familj och vänner. Jag har haft ork att planera och strukturera lite mer – vilket syns i min anteckningsbok också – och flera gånger har jag kommit på att jag känt mig både lätt och glad. En väldigt skön känsla!

Så överlag; januari har varit bra men nu skall det bli fint att traska in i februari och komma ännu lite närmre våren.

Januaripyntad lägenhet

Kommentera