Vardag

Glad i hjärtat

Den här kvällen har varit så bra så den är värd att berätta om trots att det är sent nu.

När jag checkade ut från jobbet idag var det nästan med en gång dags för promenad med S. Vi gick en sväng förra fredagen också, då i regn och rejöl blåst. Idag var det kallare och lite halare men betydligt skönare.

Alltså den där promenaden gav så mycket. Framförallt att få träffa S, sååå fint! Men också att avsluta jobbveckan med promenad&snack och på ett ställe där jag inte går varenda lunchrast, det var också väldigt skönt.

Kom hem glad i hjärtat och skön känsla i kroppen, var extremt nöjd med att jag tränade på lunchen och inte behövde ge mig ut. Fixade en kycklingpaj och ja, åt den där pajen.

Så mysig kväll! Är lycklig i kroppen, tänk vad en promenad, fint sällskap och god mat kan göra!

Hoppas ni har en fin kväll och jag önskar er en riktigt trevlig helg!

Kommentera