Vardag

Ett dygn som förr

Hej och trevlig lördagskväll!

Jag hoppas att ni alla har det bra! Själv sitter jag här hemma i min soffa och är alldeles lagom trött.

Igår, efter jobbet, åkte jag mot Alingsås för att hämta upp min mor och har därefter spenderat ett dygn tillsammans med henne. Fint! Jag måste säga att det är så skönt att vi nu äntligen kan börja göra lite mer likt ”förr i tiden”. Ja, som att träffa hela familjen inomhus eller åka hem till mamma&pappa över en natt. Det har funkat det senaste 1,5 året, det har det men jag måste säga att det här är väldigt skönt också!

Vi har i alla fall haft ett fint dygn. Vi har ätit Tacos, somnat på soffan (alltså… det var så länge sedan jag somnade så där skönt på soffan, det var ljuuuuvligt). Jag har sprungit två rundor i Alingsås, en kort – men ändå rätt snabb – mile-runda och idag blev det en lugn återhämtningsjogg på 25 minuter.

Idag tränade och simmade mamma i poolen medan jag passade på att stretcha kroppen. Det var skönt för min just nu rätt stela kropp att få lite värme.

Och nu sitter jag här hemma i min soffa och är så där lagom trött som man är efter att ha varit i den där värmen och ja, känner mig rätt nöjd helt enkelt.

Kommentera