Vardag

En fin semestertorsdag

I kväll, när jag ligger i sängen och skriver detta så tänker jag att den här dagen blev väldigt, väldigt bra. Och mysig.

På förmiddagen började jag att plocka ut lösa saker från mitt rum. Jag har nämligen frågat pappa om inte han skulle kunna tänka sig att komma och hjälpa mig att städa lite. Ni vet lyfta fram soffa, säng, byrå och andra saker som inte är så enkla att ta fram själv (och de gånger jag försökt att det nästan blivit märken på golvet vilket inte känns så roligt).

Pappa kom vid 12-tiden och sedan ägnade vi eftermiddagen åt att städa. Pappa hjälpte mig så klart mer än vad jag hade tänkt och när vi var klara var rummet väldigt fint och vi hade fått en mysig och trevlig stund tillsammans.

När vi var klara i lägenheten åkte pappa tillbaka till stugan och jag åkte mot min syster där även min bror befann sig. Jag och Jacob spenderade sedan en stund ute i min systers trädgård med att såga ner kvistar och lösa grenar från ett träd.

Efter en liten paus inomhus gick jag ut och röjde en stund till och fick då en väldigt vacker kvällssol – väldigt fint! Efter det var det dusch och sedan en yatzy-omgång tillsammans med syster och svåger. Och när det egentligen var dags att sova fastnade jag en stund i köket med lite snack med min svåger. Tänkte där och då att det här blev en väldigt fin semestertorsdag!

Kommentera