Vardag

Den blå stigen

När jag var ute och tältade senast gick jag en promenad i skogen för att spana in ett badställe som jag sett att andra badat vid.

När jag hade spanat in detta badställe kunde jag inte hindra min nyfikenhet för precis där jag skulle lämna stigen och i stället följa vägen tillbaka till tältet såg att jag att det fanns en annan stig markerad med en blå pinne. Den här stigen såg så lockande vacker ut så jag satte igång att gå.

Och det visade sig att min nyfikenhet var helt rätt. Stigen var väldigt vacker! Den var precis lika fin som stigarna var kring vår stuga innan de där två stora stormarna. Att den dessutom var väldigt tydligt uppmärkt med blå pinnar gjorde det ännu mer intressant – vad var det här för stig, mitt ute i skogen som någon lagt så mycket energi på? Har försökt googla men inte kommit fram till vilka som engagerar sig så.

Så jag gick där längs stigen, i en fantastisk vacker skog som tillslut ledde mig ut på grusvägen, så då vände jag och gick samma väg tillbaka

Inte mig emot!

Kommentera