Vardag

18 känslor genom ett pianostycke

I kväll har jag spelat piano. En dag skall vi ta oss ett seriöst pianosnack men det får bli en annan dag för i kväll orkar jag inte det. I kväll kommer jag i stället att bjuda 18 känslor igenom ett pianostycke som jag försöker spela direkt efter noter… värt att känna till är att jag hört en den här låten rätt många gånger, vilket så klart underlättar…lite.

Och ja, det här är oredigerat och ja, kanske inte det vackraste ni skådat i era dagar. Det bjuder jag på idag!

Börjar koncentrerat
Det börjar bli lite svårare…
Hamnar lite fel
Vad skall det vara här..?
Eeeeh…
Vad är det här för något?
Vaaa???
Vad är det här?
Jaa..vi kör på…
Bladen vill inte vara stilla.
Okej, nu samarbetar vi!
Do do do do…
neeej…
*Lite stressymtom*
Suck…
Hur många sidor är den här egentligen?
Varför valde jag den längsta?
Nehej du, nu ger jag upp!

Ja, så här går det i alla fall till när jag försöker spela efter noter…

Kommentera