Vardag

Jag föredrar långt hår!

Idag har jag klippt mig. Eller klippt och klippt… det är nog kanske till och med att ta i. Jag har klippt topparna, någon centimeter. Knappt märkbart på golvet efteråt men skönt att hålla det fräscht.

Jag har ingen bild från idag men fördelen med att inte byta frisyr är att jag kan använda gamla bilder, det ser typ likadant ut hela tiden, möjligtsvis att det är lite, lite kortare nu. Det känns alltid så kort när jag har klippt det så det kanske bara är en inbillning.  

På tal om kort hår så trodde inte mina kollegor på mig att jag haft kort hår. Så slänger upp en bild från ca 10 år sedan. Jo så att. Jag har varit korthårig jag med men är extremt nöjd att slippa det där korta håret som var svårt att hålla fint. Tacka vet jag långt hår! Så enkelt och bekvämt! 
Fick leta långt bak i arkivet och lyckades inte få bort de röda ögonen men här har ni den korthåriga varianten 10 år tillbaka. Solbränd var hon också, DET kan jag däremot gärna ta igen!

Kommentera