Vardag

Ett inlägg om att inte skriva inlägg

Här är en lista på saker jag har tänkt att jag skulle kunna skriva om: 
– strumpor
– gula servetter
– kex
– Ögonen faller på nya saker
– Revansch i Hitta Ut
– tejp och blommor 
– tvättkorgar
– en ny last
– Världens bästa kvartalskalender 
– Youtube-kanaler jag tittar på
– Poddar jag lyssnar på. 
– Frustration över frågor på dagena presskonferens. 
Mmmm. Visst låter det spännande! 
Men jag är så trött i huvudet när jag väl kommer hem så tankarna jag har i huvudet kan liksom inte komma ner i ord och då blir jag typ… besviken och så blir det inget alls. 
I kväll skrev jag visserligen ett långt inlägg om den sista punkten (något jag hade kunnat göra varje dag, det hade kunnat vara en stående punkt), insåg sedan att det nog kanske var lite vääääl mycket, kanske inte elakt men något utpekande så jag andades och det inlägget kommer nog aldrig publiceras. Så i stället får ni nu ett inlägg på saker jag tänkt skriva men aldrig riktigt får ur mig. 
Jag vet! Oerhört spännande! 
Det är tur att jag jobbar med det jag gör och inte skriva blogginlägg! Jag säger då det! 

En bild som inte rikrigt hade passat i något annat inlägg heller…

Kommentera