Vardag

Lite från nu

I kväll har jag haft en lugn kväll hemma och det var så skönt! Det var egentligen inte tanken från början att jag skulle vara hemma men nu blev det så och det är väldigt tacksamt. 
Så i kväll har jag bara vilat och tittat på friidrott på tv. Annars brukar mina vardagar vara ganska tajta med tid, är det inte träning jag skall passa så skall jag tvätta eller laga mat. Det är inget jag klagar på men jag passar på att njuta när jag får en kväll när jag bara kan landa. 
Igår körde jag ett bra sprintpass. De andra är ju i tävlingssäsong nu och jag hakar på bäst jag kan, det känns i kroppen idag! Men jag är tacksam att jag kan haka på lite i alla fall och att jag mest är trött i dag och inte har sååå ont. 
Så, det var dagens liverapportering, kanske inte så roligt men så får det vara den här gången. Nu skall jag försöka packa lite inför midsommar och sedan sova. 
Önskar er en fin kväll! 

Kommentera