Vardag

Jag är tillbaka

Tidigare i veckan var jag ute och gick en morgonpromenad (för att försöka få lite rörelse i mina träningsvärksdrababbade ben) och för första gången den här hösten använde jag min vinterjacka. När jag tog på mig den kände jag i fickan och fann en hel karta med huvudvärkstabletter. 
 
Detta gjorde mig påmind om våren och yrseln, tröttheten och den ständiga huvudvärken. Om perioden då jag kände mig… inte i alls i form, träningen gick knappt och det var mycket motigt helt enkelt. Och så jämförde jag med nu. Jag känner mig betydligt piggare, kroppen har mycket mer energi, jag kan träna 5 gånger i veckan och rent mentalt är jag nog bättre än någonsin. 
 
Jag skulle nog våga säga att 》jag är tillbaka 《. Det är alltid farligt att säga sånt, för i morgon kan det komma ett bakslag men just nu känns det så galet bra! Jag orkar utmana mig själv, jag orkar träna, jag känner mig relativt lugn och ja, det är egentligen bara en sak som oroar mig stort över just nu men förutom det känns det väldigt bra. Jag kommer iväg på mina träningar även om jag vissa dagar kan känna mig trött men det släpper ofta när jag väl börjar träna, jag gör det jag planerat och ibland till och med mer. Ibland längtar jag även efter träning och i måndags gjorde jag nog mitt bästa träningspass på 2 år. 
 
Friidrotten är rolig just nu! Det beror nog mest på att jag kan springa lite mer nu för tiden och jag kan göra blandade småhopp, det är riktigt roligt! Det är ju hoppning jag tycker om. Styrketräningen är som en berg- och dalbana men jag gör den. Jag har nog aldrig lagt så mycket tid på Foamroller som nu och jag hoppas att jag snart kan se lite resultat av det med. 
 
Det skall bli spännande att se hur länge det här håller, jag har lärt mig att inte oroa mig utan bara acceptera och njuta av det jag kan göra. Och just nu njuter jag! Njuter av att vara tillbaka! 
 

Kommentera