Vardag

Höststängt för stugan

I dag har mamma, pappa och jag varit i stugan för att börja förbereda för höststägningen. Jag har bland annat klippt gräs, burit in trädgårdsmöbler, flyttat kylskåp till varmare rum, burit in delar av hammocken och stängt av vattnet. Nu är jag trött. 
 
Neh, jag gjorde inte allt helt ensam såklart men är ändå helt slut efter att ha grejat nästan hela dagen ute i vinden. Man kan säga att jag haft aktiv vila idag, ett ord jag sällan använder men i dag så. Inte träning men ändå jobb för kroppen.
 
Nej, vet ni vad jag har inget vettigt att säga förutom att det ändå varit skönt att vara utomhus, kul att träffa föräldrarna och det känns bra att det börjar bli klart för hösten ute i stugan. 
 
Nu skall jag köra 30 minuter foamroller och sedan kommer det inte hända så mycket mer i kväll. Somnar jag inte med en gång blir det lite serier. 
 
Hoppas ni har det bra! 
 

Kommentera