Vardag

Att arbeta under press och skönt med helg

Den här veckan har jag jobbat under lite mer press än vanligt på grund av semestertider. Jag har behövt göra lite mer saker och några av dessa saker är saker jag tidigare inte arbetat kontinuerligt med.
 
Numera tycker jag faktiskt om att jobba under lite extra press, inte hela tiden för det klarar inte min kropp av men lite då och då, som nu. Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv hur jag hanterar det. Jag håller mig mer lugn än jag gjort tidigare (om jag tex jämför med för 3 år sedan ) och har inte lika mycket panik över att jag har gjort fel. Visst är jag lite nervös över hur själva “resultatet” kommer bli och visst tycker jag fortfarande det är jobbigt om det visar sig att jag gjort massvis med fel och att någon kommer få “städa” upp efter mig. Men så tänker jag också att jag just nu inte kunnat göra mer, med de förutsättningar som jag haft har jag gjort mitt bästa. Nu kan jag bara ta emot lärdomen av det, det jag har gjort fel kommer jag få reda på för att jag skall lära mig till nästa gång.
 
När man går in i en utmaning på något sätt är det ganska avgörande hur man tänker, agerar och reagerar. Ser man bara risker för misslyckande ser man inte heller möjligheten att lyckas. Och ser man inte möjligheten att försöka så finns inte heller möjligheten att lära.
 
Så ikväll känns det faktiskt väldigt bra, jag har fixat den här veckan, visserligen med lite extra timmar och lite extra huvudvärk men också lite med känsla av att vara lite extra stolt. Vi får se hur det känns på måndag… haha 😉
 
Det skall i alla fall bli skönt med helg. Få sova lite och göra något annat. Så nu skall jag åka och hoppa lite längdhopp, mer för att det är roligt än för träningens skull och kanske mest för att jag inte skall somna och vakna om några timmar och vända på dygnet. Jag gjorde så i gårkväll, sov 4 timmar i natt. Inte det smartaste man kan göra…
 
Nåja, friidrottskväll får det bli för min del. Jag hoppas ni har det trevligt oavsett vad ni gör.

Lite helgblommor. Rosor utanför huset där jag bor.

Kommentera