Träningsdagbok

Vecka 19 – TRX Rekord

Dagens pass var ett ”lätt” pass under stora delar av övningarna och jag var seg och inte riktigt på topp. Men inför TRX-piken så sa jag till mig själv att jag allt fick lägga på lite energi och engagemang och så pressade jag mig till se till att få till ett riktigt bra resultat. Idag blev pressen en pepp och jag kände att jag blev riktigt fokuserad och peppad. Först skulle jag köra 4 set á 5 reps och sedan efter det 1 set med max antal reps. Tidigare har jag med samma upplägg klarat 7 stycken som känts så där men ändå ok. Nu skulle jag alltså göra bättre än det. De första seten kändes bra och jag kände mig förhoppningsfull. Och när sedan det sista setet kom så var det fullt fokus och jag lyckades göra 10 stycken (påbörjade en elfte men den blev inte ok på slutet så den räknas inte…). 
 
SÅ. GALET. NÖJD.
 
Det känns bra. Riktigt bra till och med för den här övningen har liksom varit lite motig tidigare, jag har kört men inte liksom inte mer än så. Även om att gå från 7 till 10 inte låter så mycket så känns det ändå riktigt bra för att göra 10 stycken någorlunda kontrollerade efter att redan ha gjort 4×5=20 st, det är inte helt lätt. Det känns också skönt att jag kan hitta den där peppen och verkligen få igång mig själv. 
 

Mitt i rörelsen, lite innan toppen på piken
 
Utöver detta så har det varit en helt okej vecka. När jag väl insåg att jag behövde se till att få i mig de där tabletterna mot den eventuella allergin så blev det lite bättre. Onsdagens pass var ett pass med Henke som var väldigt mycket detaljer och också väldigt roligt. Det är spännande att se vad som kommer hända här nu framöver. Torsdagens träning kan ni läsa om här. Lördagens träning kommer jag skriva om i veckan som kommer. Och ja det andra finns inte så mycket mer än sammanfatta:
 
Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Träning med Henke. 
Torsdag: Morgonträning: Rörlighet och fotstyrka. Kvällsträning: Friidrott 
Fredag: Styrketräning
Lördag: Friidrott – längdhopp
Söndag: Stryketräning
 
Så skall jag ta med mig tre saker från den här veckan så får det bli:
1. Löpningen på gräs i torsdags
2. Alla detaljer på onsdagens pass med Henke
3. Söndagens PR i TRX-piken
 
Avslutar med en film med delar av de där 10 repetionerna. För er som inte kan se filmen i inlägget är HÄR en länk
 
 Nu skall jag sova…om det går att slappna av när jag är så hög på endorfiner…kommer nog somna men lite senare än andra söndagar 😉 God natt 🙂 

Kommentera