Vardag

Långa måndagar

Igår var det måndag. Måndagar är speciella dagar för mig, speciellt måndagar efter det att jag har jobbat långhelg. I vanliga fall brukar jag köra ett styrkepass på söndagar och friidrott på måndagar men när jag jobbar långhelg orkar och hinner jag inte med det. Därför blir det Dubbelpass på måndagar.  
 
Det i sin tur innebär att jag åker hemifrån 05.10 och stiger in genom dörren vid 21-tiden. Då har jag hunnit med 8-timmars arbetsdag, vila någon timme, ett styrketräningspass och ett friidrottspass samt resor till och från såklart. Galet lång dag men det funkar faktiskt. Visst att jag är trött där mitt på dagen och har svårt att komma igång med första passet men 15 minuter in kickar kroppen igång igen och när jag kommer till friidrotten är kroppen som ny. Nu menar jag inte att alla skall göra så här hela tiden för det går inte men till de som verkligen behöver träna pga olika anledningar men som känner sig trötta innan träning – oftast är känslan tvärtom efter ett träningspass. Du känner dig piggare, gladare och lite mer nöjd. 
 
Nu gör jag verkligen inte så här varje dag. Och nu så här dagen efter är jag helt slut i huvudet. Men det är ändå tjusigt att på riktigt få uppleva de här känslorna efter träningen. Du blir piggare av det. 
 
Idag blir det träning och sedan jobb. Det innebär att jag får flytta dagens friidrottspass till gymmet. Nu har vi fantastiska lokaler så mycket av det jag vill få gjort kommer jag nog klara av att köra (Så länge de inte är för många). Planerar lite just nu. Det lutar åt konlöpning, snabba fötter, kanske lite balans och så lite extra fokus stretch. Det är roligt att få varation och behöva hitta på alternativ träning. 
 
Dags att äta och sedan åka. 
Hoppas ni får en fin dag 🙂 
 
 

Kommentera