Vardag

Trött i benen efter kvällsträning

När jag vaknade imorse sträckte jag upp näven i luften och gjorde ett litet seger rop. Eller nej, det gjorde jag inte men tanken var ”yes!” när tittade på klockan och såg att den var halv åtta. Annars brukar jag ha en tendens att vakna sisådär vid femtiden när jag är ledgi på lördagar. Men inte idag. 
 
Eftersom jag sov längre och inte ville lägga hela förmiddagen på träning så bestämde jag mig för att träna på kvällen. Det är en tjusning att träna på morgonen, en annan att träna på kvällen. På olika sätt, båda lika förtjusande. 
 
Träningen gick relativt bra, utmanande men gårdagens två TRX-pass satt ordentligt i benen. Det ena var mitt vanliga pass med en genomkörare för hela kroppen, det andra för ett ungdomslag vilket innebär att det var lite fokus på benen än på mina vanliga pass. Och jag kör rätt mycket även på de passen och eftersom det blir en hel del hopp så blev jag trött i benen. Så trött i benen och hade nog kunnat presetera lite bättre om det inte vore för de trötta benen. 
 
Men nöjd med träningen och nu skall jag äta mat trots att det är sent men kroppen skriker verkligen efter mat, sedan skall jag äta lite chips, kvällen till ära. Och så en liten stund i soffan innan det är dags att sova.
Trött…
 

Kommentera