Vardag

JHH Tipsar: Gopshusgården

Jag vill bara tipsa om stället där vi bode under våra dagar upp i Moratrakter. Stället heter Gopshusgården och de förtjänar verkligen att synas lite. Vi bodde i ett rum i det stora huset men det finns också små stugor. Man delar på toalett, dusch och likaså kök. Nu under vasaloppsveckan kan man köpa fruskost som de gör på morgonen men i vanliga fall gör man sin mat på egen hand. De som driver stället är trevliga och man känner sig verkligen som hemma från första stund. 
 
Vasaloppsspåret ligger nästan precis utanför husdörren, det finns en liten vallabod och den närmsta grannen är en skidbacke. Nu under vintern var det fantastiskt vackert där, jag hade hemskt gärna stannat där flera dagar till. På sommaren kan jag tänka mig att det är en annorlunda men minst lika mysigt. Jag skule absolut åka dit några dagar nu i sommar och bara vara där, det verkar underbart. 
 
 

Kommentera