Vardag

Vackrast djupt inne i skogen

Igår fyllde alltså pappa år och då hade han en liten önskan om att vi skulle följa med ut till skogen. Säga vad man vill om det där med skogen på sin födelsedag men min pappa är verkligen en livsnjutare, han vet vad han tycker om och han gör det. Så vi hängde med honom.
 
Ut i skogen, till en början gick vi på en stig sedan började det på riktigt. Vi gick över härlig mjuk mossa, upp för klippa branter, genom snorig skog, upp för berg, längs med berg. Det var fantastiskt vackert och annorlunda att göra det. Jag borde göra det oftare!
 
När vi sedan kom hem hade de andra dukat upp med en härlig kvällsmat. Jag tror pappa fick en bra kväll – det fick i alla fall jag. 
 

3 thoughts on “Vackrast djupt inne i skogen

  1. 1. De e sjukt segt!
    2. Synd!
    3. Jag ska vara borta i två veckor faktiskt! Både midsommar och peace and love i ett 😉

  2. 1. De e sjukt segt!
    2. Synd!
    3. Jag ska vara borta i två veckor faktiskt! Både midsommar och peace and love i ett 😉

Kommentera