Vardag

Längs med stigen och sjön

Två dagar i rad har jag ställt klockan på sex, bara för att få njuta lite extra av solen. Men just de här dagarna har det mulnat på. Men idag, när klockan blev nio då började solen dyka upp och jag gav mig ut på en promenad. Ner till sjön fick det bli idag. Jag har varken badat eller kollat in “vår” vik i år. Nu har jag spanat in viken men badet får allt vänta.
 
Skall snart ut och lägga mig lite i solen innan det blir lunch, sedan träning och slutligen jobb. Jag hoppas ni alla får en bra dag och det kommer dyka upp lite inlägg under dagen. Men innan det bjuder jag på lite bilder från min promenad.

2 thoughts on “Längs med stigen och sjön

    1. Ja!! Det var riktigt fint! (fast för att förstöra stämningen lite så har väl instragram kanske hjälpt mig lite på traven men jag njöt av den fina naturen!)

Kommentera