Glädje&Tacksamhet

Glad och lite glädje till

Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer jag har fått det senaste. Både här i bloggen via kommentarer men också från folk som jag har träffat. Det är fina ord jag får höra och det glädjer mig. Så tack för det!
 
Sedan vill jag berätta att jag kommer hem från en riktigt go träning! Ett sånt där pass som jag kan relatera till förra året med. För er som vill läsa massa rader där jag bara babblar på om min träning så finns det länkat i min twitter som ni hittar här på bloggen. På samma ställe kan ni också finna en fantastiskt fin bild ( eller inte) på mig efter träningen idag. Den kommer aldrig komma upp här på bloggen men ni kan passa på att se den där.
 
Nu skall jag snart gå och lägga mig, men först få i mig massvis med vatten och prata lite med familjen. Jag hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag! Sol, familj, stuga och träning. Kan det bli mycket bättre?
Den här bilden känns bättre än en bild på en svettig JHH

2 thoughts on “Glad och lite glädje till

Kommentera