Vardag

Kajornas årliga trädgårdsfest

Jag tog sovmorgon idag (vilket inte var mening skulle upp vid åtta men det gick bara inte, kroppen vägrade) när jag låg där i min säng och försökte gå upp så hörde jag hur det började låta. 
 
Jag tänkte att antingen är det massvis med fåglar som bråkar eller så är det små, små dvärgar som har party på taket. Jag gick upp och tittade ut genom fönsret och kunde ganska snabbt avfärda tanken om dvägarna. På bilden ser det inte ut att vara många men när alla dessa sedan flög iväg – oj, det var fåglar överallt. 
 
Just nu är frågan, vill jag veta vad det var som lockade alla dessa fåglar till just vårt tak?

Bilderna talar inte riktigt för händelsen, det var betydligt fler…de fastande bara inte på bild…

 
 

6 thoughts on “Kajornas årliga trädgårdsfest

  1. Hehe, tack så mycket 🙂 jadu, tips på hur man får energi att göra saker.. ingen aning faktiskt, jag får såna där ryck ibland, särskilt när jag är ensam! då blir jag rastlös 🙂 men du kan ju alltid prova att locka med nånting, "gör jag bara det här och det där så får jag se den där filmen sen eller äta glass…" 😉

    1. Hmm. Åh, kanske det. "om jag bara städar så slipper jag får allergichock" 😉 haha förlåt…men det var en bra idé 🙂 Jag hoppas jag får ett sådant ryck snart 🙂

Kommentera