Vardag

I saknaden av rutiner

Jag lever i ett litet,litet kaos utan rutin just nu. Det är så det blir när man praktiskt taget lever i bilen. Där har jag just nu hela sommargaderoben, alla träningskläder, kamera och dess tillbehör och annat som man behöver under sommaren. För att inte tala om alla dessa kassar med saker… Kan se en stökig bil full med saker framför er? Japp, så är det.
 
Men på måndag, då händer det grejer! Då flyttar familjen hem igen. Det innebär att jag äntligen kan sätta igång med lite vardagsrutiner igen. Då skall rummet städas, bilen skall röjas på alla saker, allt skall in på sin plats. Saker på rätt ställe, matrutiner skall skapas, scheman skall göras, träningen skall bli mer planerad och jag kan äntligen få känna att jag ha kontroll på tillvaron igen.
 
Men det är på måndag. Tills dess skall jag försöka njuta av att ha en helg här i stugan med sol och i sällskap av mina päron. Jag tror jag klarar det. 
 
Lite småsaker jag köpte, allt för att försöka få någon form av ordning&reda på tillvaron igen…

4 thoughts on “I saknaden av rutiner

    1. ja visst är det 🙂 sedan att det inte håller hela hösten&vintern är en annan sak. Men att få den tillbaka -åååh! 😉

  1. Älskar rutiner och att få planera. Det är det bästa (kanske enda bra?) med att semestern tar slut, man kommer tillbaka till sina rätta rutiner igen.

    1. Ååååh. Ja 🙂 Någon som känner igen sig 🙂 Ja! äntligen säger jag bara! Hej kära rutiner 🙂

Kommentera