Vardag

Det känns så bra nu

Och nu till kvällens nyheter.
Eller kanske inte riktigt. Men en liten uppdatering av den här dagen har jag ändå lust att skriva.
 
Jag har nu städat mitt rum. Ordentligt dessutom. Jag har våttorkat öppna hyllor, några av listerna. Allt damm är nu borta. Jag har dammsugit ordentligt och våttorkat golvet. Filtarna får ligga ute över natten. Inte för att det här något speciellt men det känns ändå så bra att äntligen har rummet fint och snyggt nu när man flyttat tillbaka. 
 
Jag känner mig så nöjd med den här dagen. Jag var lite trött och seg på dagen men efter en GRYM (och jag säger verkligen grym) träning så kändes det bättre.
 
Nu skall det bli så gött att sova. Och vet ni, jag är redan klar med tandborstning och sånt så jag kan bara gå och lägga mig med en gång. Så härligt. 
 
Godnatt 🙂

Kommentera