Träningskläder

Hur förvarar ni era träningskläder?

Har nu kommit hem från stugan. Och genast börjat städa och ordna. Saker och ting SKA vara på sin plats och jag kommer inte få lugn och ro innan det är så. (Jag är lite fjompig med sånt där, I know…) Jag är så uppe i städningen så jag nästan skulle kunnat tänka mig att hoppa över träningen. Men nejdå, skall snart sätta mig i bilen och åka dit (CX ni vet – jag måste ju nå mitt mål)
 
Under tiden jag är borta så får ni hemskt gärna svara min denna  fråga:
Hur förvarar ni era träningskläder? 
De nytvättade? Tvättar ni alla kläder efter en träning (i vissa fall är du ju iof det enda alternativet men efter lugna träningar?) Om ni inte tvättar kläderna med en gång – hur förvarar ni dem då?
 
Ni som inte tränar så mycket ni får hemskt gärna ge tips på hur ni hade gjort om ni hade tränat. Och ja, självklart går det alldels utmärkt att svara på frågan även om det skulle vara så att jag kommit hem från träningen.
 
JHH i träningskläder. Dessa skall förvaras någonstans. Frågan är bara..var&hur?

8 thoughts on “Hur förvarar ni era träningskläder?

 1. Hehe jag brukar typ tvätta mina träningskläder 1-2 gånger i veckan men slänger dom faktiskt typ aldrig i tvätten efter bara en gång oavsett hur hårt jag tränat 😛 Hänger upp dom i krokar på dörren 🙂

  1. skönt att höra att det är någon mer än jag som "återanvänder" (kära värld så många tvättar det skulle bli om man tvättade efter varje pass…) hmm…kanske skall få upp några krokar…

 2. Jag tillhör också den där lortiga typen som inte orkar tvätta kläderna efter varje pass 😉 Själv hänger jag dem på en stol på mitt rum så att de får torka och vädra (de blir rätt blöta……… haha) ;D

  1. ah. jag skall alltså skaffa en träningskläderstol. Det var kanske en idé. Jo tack mina kläder är inte heller alltför fräscha alltid 😉

 3. Jag brukar slänga nästan allt i tvätten direkt. Fast ofta har man ju inte svettats så mycket på byxorna och då hänger jag upp dom intill tvättkorgen, över dammsugarslangen eller på dörren (har sådana där ikea-krokar över sovrumsdörren du vet). Eller kanske lägga dom ihop med något man alltid har med sig till träningen..,

  Roligt att läsa din blogg, du skriver så piggt och glatt på något vis 🙂

  Lycka till! Kram

Kommentera