Vardag

Jag känner mig kluven

Jag är sämst! Eller nej, så skall man inte säga. Men jag är inte så aktiv och lägger inte ner så mycket energi på bloggen just nu. För just nu skall jag hinna med att gå i skola, jag vill njuta av de här sista dagarna med lektioner och med klassen. Jag skall ha de sista timmarna på praktiken och det är likadant där: Jag vill göra det helhjärtat. Dessutom skall jag hinna med planeringar inför olika läger, se till att hinna med olika studenter, olika saker med kyrkan (som inte är läger) sedan måste jag fixa med papper inför hösten så jag kanske får jobba några timmar samt börja fixa lite inte för det jobb som jag faktiskt har i höst. Och ja, att försöka njuta av tiden som är kvar samtidigt som jag måste se till att ha något att göra i höst det är en lite lustig kombination som framförallt tar tid.

Så därför kommer sånt som att städa mitt rum, skriva massa blogginlägg, träna och lite sånt där inte riktigt på första plats. Därför känns det som mitt rum är superstökigt och jag uppmanar alla dammallergiker att inte gå in där! Och därför känns det som om min kropp är sämre tränad än på länge och jag kommer inte heller bli klar med min “jogga 5 km på 30 minuter” när jag först tänkte. Och ja, just därför dyker det inte upp så många inlägg just nu.

Men vet ni. Jag tycker ändå om det här på något sätt. Det har sin charm att kunna njuta av dagen och ta en dag i taget. Jag har lärt mig att göra det mer och mer. Och ja, skit samma om bloggen blir lidande eller om jag kommer få träna några veckor in på sommaren? Jag njuter av de sista dagarna på min skola med en underbar klass. Jag njuter av att få vara på praktiken det sista (även om det är jobbigt att säga hej då).

Även om jag försöker tänka positivt så känns det ändå som det är ganska sorgligt just nu! Snart kommer jag komma ur den här bubblan som jag levt i ett år. Här har jag varit tvungen att vara, kämpa mig igenom och behövt anpassa mig – vilket jag också har gjort. Och nu trivs jag. Nu inser jag hur bra det varit, hur bra jag egentligen har trivs, hur roligt det har varit. Och då skall jag kliva ur och börja om med något nytt.

Därför njuter jag av de här sista dagarna.
Sedan tar jag det andra.

Jag känner mig kluven


En intressant kort, hade varit ännu bättre om min kjol inte hade blivit blöt av att jag legat i gräset.
Men jag bjuder på det för jag tycker kortet passar ganska bra just nu.

Kommentera