Vardag

En drös med blommor

Tack vare en helg i Stockholm och en väldigt lång dag igår så har det inte blivit så mycket inlägg. Jag tänkte skriva ett igår men då kom jag inte in på blogg.se. Idag lurade, fixade jag till det och som ni ser så kan jag nu skriva. Igår hade jag en riktigt grym kväll (egentligen kan man nog kalla det heldag) med klassen och idag har haft avtackning på praktiken – ja det börjar verkligen gå mot till slut nu.

Jag hade tänkt lägga upp en bild på maten vi grillade igår men det så äckligt ut (smakade desto bättre!!!) så jag lägger inte upp den. Förövrigt så såg den inte alls äcklig ut igår utan det var nu när jag tittade på bilden som jag kände att det inte riktigt kändes bra att lägga upp den. Så istället får det bli en drös med bilder på en blomma som står i skolan. Märker ni att jag bara babblar på nu? Utan att säga något vettigt? Ett tydligt tecken på att jag är trött (jag älskar att skriva/prata då!) så nu tänker jag minsann gå och lägga mig och läsa en god bok (men jag tror att jag kommer somna på en gång men det låter mycket trevligare och lite mer…vuxet att skriva det andra.)

Godnatt 🙂

Kommentera